در این مطلب شما را با انجام ایمپلنت دندان جلو آشنا کردیم و همچنین مراحل انجام این کاشت را به‌صورت کلی بیان کردیم.

دندان‌های جلو فک نقش زیادی در زیبایی ظاهر افراد و لبخند آن‌ها ایفا می‌کنند. از دست دادن این دندان‌ها می‌تواند تأثیر زیادی روی اعتماد به نفس افراد بگذارد. اشخاصی که به‌دلایل مختلف از جمله تصادف، ضربه و… یکی از دندان‌های جلوی فک خود را از دست داده‌اند ممکن است که احساس کنند دیگر لبخند زیبایی ندارد. به همین دلیل انجام ایمپلنت دندان جلو برای این دسته از افراد از اهمیت زیادی برخوردار است. در این مطلب قرار است که شما را با ایمپلنت دندان جلو و مراحل آن آشنا کنیم. پس اگر شما یا یکی از نزدیکانتان نیاز به ایمپلنت دندان جلو دارید، مطالعه ادامه این مطلب را از دست ندهید.

ایمپلنت دندان جلو، بهترین روش حفظ لبخند است.

ایمپلنت دندان جلو چیست؟

ایمپلنت دندان جلو در واقع یکی از بهترین روش‌ها برای جایگزین کردن دندان‌های از دست رفته جلوی فک است. در این روش جراح دندان ابتدا یک پایه تیتانیومی را درون لثه قرار می‌دهد. این پایه تیتانیومی در واقع حکم ریشه دندان جدید را داشته و به‌مرور زمان و پس از گذشت چندین ماه به لثه بیمار جوش خورده و تبدیل به بخشی از بدن فرد می‌شود. پس از گذشت حداقل 4 ماه، دندان پزشک می‌تواند دندان جدید که روکشی برای پایه تیتانیومی است را روی آن فیکس کند. پس از انجام این مراحل بیمار می‌تواند زیبایی لبخند خود را مجددا به‌دست آورد.

چرا نیاز به ایمپلنت دندان جلو داریم؟

ممکن است که بسیاری از افراد از خود سوال بپرسند که چرا نیاز به کاشت و ایمپلنت دندان جلو داریم؟ در جواب این سوال باید بگوییم که انجام ایمپلنت دندان جلو به‌جز دلایل ظاهری دلایل بسیار مهم دیگری هم دارد. دندان‌های جلو نقش مهمی در فرم سایر دندان‌ها و همچنین تلفظ کلمات دارند. افرادی که به هر دلیلی یکی از دندان‌های جلو خود را از دست داده‌اند ممکن است در ادای صحیح کلمات دچار مشکل شوند. همچنین خالی ماندن جای یک دندان در جلوی فک می‌تواند باعث جابه‌جایی و به‌هم خوردن نظم سایر دندان‌ها در دهان شود.   

یکی از دلایل دیگر برای ایمپلنت دندان جلو هم مربوط به فرو رفتن جای آن روی صورت است. بسیاری از اشخاصی که دندان جلو خود را از دست داده‌اند احساس می‌کنند که جای خالی دندان از پشت لب‌های آن‌ها دیده می‌شود. در واقع جای خالی دندان روی پوست فرو می‌رود و ظاهر فرد را دچار تغییر می‌کند. پس اگر به هر دلیلی یکی از دندان‌های جلو فک خود را از دست دادید، باید برای کاشت مجدد آن به‌روش ایمپلنت سریعا اقدام کنید.

چرا باید از ایمپلنت دندان جلو استفاده کنیم؟

شرایط انجام ایمپلنت دندان

متاسفانه همه افرادی که یکی از دندان‌های جلویی خود را از دست داده‌اند نمی‌توانند کاندیدای مناسب ایمپلنت باشند. به همین خاطر ما لیستی از افرادی را تهیه کردیم که باید با مشورت دندان‌پزشک خود روش دیگری را برای جایگزینی دندان از دست رفته انتخاب کنند.

  • افرادی که از تراکم استخوان مناسبی در فک خود برخوردار نیستند نمی‌توانند به‌صورت طبیعی ایمپلنت دندان جلو انجام دهند. این افراد پیش از انجام ایمپلنت نیازمند پیوند استخوان هستند. در واقع کاشت ایمپلنت در لثه این افراد با موفقیت انجام نمی‌شود و احتمال شکست پایه درون فک آن‌ها بسیار زیاد است.
  • افرادی که دچار بیماری‌های سخت از جمله سرطان هستند هم نمی‌توانند کاندید مناسبی برای کاشت دندان به‌روش ایمپلنت باشند. افرادی که دیابت کنترل نشده و همچنین اختلالات خود ایمنی دارند هم در این دسته جای می‌گیرند.
  • کودکان زیر 18 سال هم اجازه انجام ایمپلنت دندان را نخواهند داشت. رشد استخوان کودکان هنوز تکمیل نشده است. به همین خاطر انجام ایمپلنت در سنین پیش از بسته شدن صفحات رشد به استخوان‌های کودک آسیب وارد می‌کند.

مراحل کاشت ایمپلنت دندان جلو

اگر قصد کاشت دندان جدید به‌جای دندان از دست رفته‌تان را دارید، باید پیش از انجام ایمپلنت دندان جلو با مراحل آن به‌خوبی آشنا شوید. در اولین قدم دندان پزشک دندان‌ها و فک و لثه شما را به‌خوبی بررسی می‌کند. دندان‌پزشک با استفاده از تصاویری مانند سی‌تی‌اسکن از موقعیت قرارگیری دندان‌ها و فرم فک شما به‌خوبی مطلع می‌شود. پس از آن اگر شما نیاز به کشیدن دندان داشته باشید، دندان‌پزشک این مرحله را انجام می‌دهد. افرادی که به‌دلیل پوسیدگی بیش از حد دندان و ریشه آن اقدام به کشیدن دندان می‌کنند، یکی از متداول‌ترین کاندیدهای ایمپلنت دندان جلو محسوب می‌شوند.

پس از خالی شدن جای دندان درون لثه بیمار، دندان‌پزشک در قدم بعدی اقدام به ایجاد یک حفره درون لثه می‌کند. اندازه، زاویه و جهت این حفره با استفاده از تصاویر سی‌تی‌اسکن برنامه ریزی می‌شود. زمانی که حفره ایجاد شد دندان‌پزشک پایه دندان جدید را که از جنس تیتانیوم است درون لثه بیمار قرار می‌دهد. این پایه با بخیه درون فک ثابت نگه داشته می‌شود. دندان‌پزشک اباتمنت را روی پایه نصب کرده و در صورت نیاز از یک روکش موقت برای زیبایی ظاهری دندان استفاده می‌کند.

آخرین مرحله ایمپلنت دندان جلو نصب تاج روی آن است. تاج در واقع روکشی است که دندان‌پزشک برای شبیه شدن دندان کاشته شده به سایر دندان‌ها روی آن قرار می‌دهد. البته باید توجه داشته باشید که پیش از سررسیدن جلسه نصب تاج روی دندان باید یک جلسه به دندان‌پزشکی مراجعه کنید تا دندان‌پزشک قالب مناسبی برای قرار دادن روی دندان‌تان تهیه کند. در نهایت پزشک روکش موقت روی دندان را جدا کرده و تاج دائمی را با استفاده از یک چسب مخصوص سر جای خود نصب می‌کند.

آخرین مرحله ایمپلنت دندان جلو، نصب تاج است.

مزایای کاشت دندان جلو بهروش ایمپلنت

ایمپلنت دندان جلو مزایای زیادی دارد. در ادامه به مزایای این نوع از کاشت دندان اشاره خواهیم کرد.

  • عدم نیاز به دندان‌های مجاور برای کاشت دندان از طریق ایمپلنت. در این روش دندان‌های کناری تراشیده نمی‌شوند و نیازی به بودن آن‌ها برای حمایت از دندان کاشته شده نیست.
  • با کاشت دندان جلو به‌روش ایمپلنت، دندان‌های کناری هم حفظ خواهند شد.
  • ایمپلنت دندان جلو یک روش همیشگی است و دوام زیادی معمولا تا آخر عمر انسان دارد.
  • با ایمپلنت دندان جلو زیبایی لبخند بیمار به‌صورت کاملا طبیعی به او بر می‌گردد.
  • با استفاده از ایمپلنت دندان جلویی، شکل و فرم صورت و همچنین لب بیمار به‌حالت طبیعی باز می‌گردد.
  • مشکلات حین جویدن غذا و همچنین ادای صحیح کلمات با انجام ایمپلنت دندان جلو به کلی برطرف می‌شوند.
  • ایمپلنت دندان جلو از تحلیل رفتن لثه جلوگیری می‌کند.
  • ایمپلنت دندان جلو باعث می‌شود که فرم فک و همچنین جایگیری سایر دندان‌ها حفظ شود.
دسته بندی ها
بلاگ

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

آخرین نمونه کارها

به راهنمایی و یا مشاوره نیاز دارید؟

متن کپی رایت شرکت. تمامی حقوق محفوظ است.